ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEZE WEBSITE

  1. ALGEMEEN

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, en overeenkomsten tussen de Klant en Ark van Pollare vzw en op alle handelingen ter uitvoering daarvan. Iedereen kan kennis nemen van deze voorwaarden op deze website, alwaar deze voorwaarden van kracht zijn. De Ark van Pollare vzw heeft ten allen tijde het recht deze voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen. Indien één of meerdere bepalingen van deze voorwaarden nietig zouden zijn, blijven de overige bepalingen onverminderd van toepassing. Alle prijzen vermeld op de website zijn BTW inclusief maar exclusief verzendingskosten. Minimum orderbedrag is € 19,99 (exclusief verzendkosten).
Aangezien wij zowel op het internet als andere kanalen verkopen kan het, theoretisch, zijn dat een artikel eens niet in voorraad is. In dit geval krijgt u naast onze bevestigingsmail binnen de zeven (7) werkdagen een leveringsmail met het totaalbedrag van alle artikelen die geleverd kunnen worden. Niet geleverde goederen worden automatisch nageleverd, deze dient u niet opnieuw te bestellen.

 

  1. BETALINGSMOGELIJKHEDEN & BETALINGSVOORWAARDEN

Vooruitbetaling per overschrijving, met debetkaart – Bancontact of Ideal, creditcard, via overboeking of met de Internet bankservice van KBC, BELFIUS, ING. Uw gegevens worden verwerkt met een SSL beveiligde verbinding via Mollie (www.mollie.com). Voor vooruitbetaling met overschrijving zal de bestelling pas worden aanvaard als het volledige bedrag is overgemaakt op onze rekening.

 

  1. LEVERING

Leveringen doorheen heel Europa en wordt uitgevoerd door GLS. Vanaf de zending door hen wordt meegenomen, zijn zij verder verantwoordelijk voor het uitreiken van de pakketjes. GLS communiceert hierover met de cliënt.
Voor sommige landen wordt ook de dienst aangeboden om onverzekerd te verzenden via Bpost, wat vaak een goedkoper alternatief is.
Vermits u akkoord gaat met niet verzekerd versturen, kunnen wij ook hier niet aansprakelijk gesteld worden van zodra uw bestelling de deur uit is, voor eventueel verlies en/of diefstal tijdens transport.

Wij oordelen dat 85% van onze verzendingen binnen de 24u na verzending wordt geleverd door GLS en binnen de 10 dagen via Bpost.
Wij noteren op iedere verpakking via Bpost ons eigen adres als afzender. Een pakketje dat terug bij ons wordt afgeleverd door bpost, verzenden wij eenmalig nog een keer.

 

  1. VERZENDKOSTEN & VERPAKKINGSKOSTEN

Verzendkosten zijn ten laste van de koper. Binnen België waren deze gratis tot 6/7/2017 als promotie voor het lanceren van een nieuw product..
De tarieven voor het buitenland die we hanteren zijn niet de actuele posttarieven + verpakkingskosten. Wij dragen daar een stukje aan bij.

 

  1. VERZAKINGSBEDING & VERZAKINGSTERMIJN

5.1 Binnen een termijn van veertien (14) werkdagen na de aankoop van het product heeft de Koper het recht om aan de overeenkomst te verzaken. De Koper moet de Ark van Pollare vzw binnen voornoemde termijn per e-mail informeren van deze verzaking. De Koper zal binnen zeven (7) dagen nadat hij Ark van Pollare vzw heeft geïnformeerd omtrent deze verzaking het product terugzenden op eigen kosten aan verkoper.

5.2 In geval van verzaking aan de Overeenkomst moet de Koper op eigen kosten en op eigen risico het geleverde product terugzenden naar Ark van Pollare vzw, Pollarebaan 115 – 9401 Pollare (België)

5.3 De producten moeten worden teruggezonden tezamen met de pakbon en/of betalingsbewijs. Daarnaast mogen de teruggezonden producten niet zijn geopend, gebruikt of beschadigd.

5.4 Ark van Pollare vzw zal binnen vijftien (15) dagen na ontvangst van het product, onderzoeken of is voldaan aan de voorwaarden, zoals opgesomd in artikels 5.2 & 5.3. Indien de teruggezonden producten niet voldoen aan deze voorwaarden, zal de Ark van Pollare vzw de Koper hieromtrent informeren en zal de verkoper de teruggezonden producten niet aanvaarden. De Koper kan in een dergelijk geval niet aan de overeenkomst verzaken.

5.5 Indien de Koper zijn verzakingsrecht conform de hierboven vermelde bepalingen heeft uitgeoefend, zal de Ark van Pollare vzw de Koper het voor de betrokken producten aangerekende factuurbedrag, indien dit reeds door de koper was voldaan aan de Ark van Pollare vzw, terugbetalen aan de koper. Deze terugbetaling zal gebeuren na het verstrijken van de onderzoekstermijn, genoemd in artikel 5.5, doch uiterlijk binnen dertig (30) dagen nadat de koper de Ark van Pollare vzw heeft meegedeeld aan de overeenkomst te verzaken.

 

  1. KLACHTEN & VRAGEN

Heeft u klachten of vragen over uw bestelling? Dan kan u ons contacteren via het mailadres te vinden onderaan deze website of in de bijsluiter van Avimite. Vermeld duidelijk je naam, adresgegevens, telefoonnummer en je bestelnummer. We contacteren u zo spoedig mogelijk om de klacht te behandelen.
Voor klachten rond aflevering, verwijzen we graag door naar de customer service van GLS. Dit kan op het telefoonnummer +32 (0)2 55 66 211 of via dit formulier: https://gls-group.eu/BE/vl/gls-contact

 

  1. ARTIKELEN OP BESTELLING

Artikelen die verkrijgbaar zijn op bestelling bedraagt de leveringstermijn gemiddeld 2 tot 14 dagen  naargelang de beschikbaarheid bij de leverancier, u dient daar rekening mee te houden als u een bestelling plaatst. Doch streven wij voor een levering binnen de twee werkdagen, wat ons lukt voor 85% van onze verzekerde bestellingen.
Voor onverzekerde zending (mogelijk voor sommige landen) betalen wij ook de service van levering binnen de 24u, doch leert onze ervaring ons dat Bpost zal leveren binnen de 72u tot 168u  na verzending in 95% van de gevallen.