Klantenservice / FAQ

1 Openingstijden

1.1 Wat zijn de openingstijden van de Ark van Pollare?

Onze onlinewinkel is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Onze winkel kent de volgende openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14:00 – 17:00
Donderdag 14:00 – 17:00
Vrijdag 14:00 – 17:00
Zaterdag 13:00 – 16:00
Zondag 13:00 – 16:00

Tijdens onze openingstijden staan wij u graag te woord via 0497/42 18 02 (Buitenland: +32497/42 18 02) of kunt u, na afspraak, langskomen op ons adres:

Pollarebaan 115
9401 Pollare (Ninove) – België

Ook buiten deze openingstijden zijn wij via e-mail bereikbaar op info@bloedluis.be . Wij beantwoorden mails ten laatste binnen de 48 uur.

2 Verzenden, retourneren en garantie

2.1 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Jazeker, u kunt uw bestelling tijdens openingstijden gewoon afhalen. Dan koop je beter niet online maar bel je beter even op of zend een mailtje. Afhalingen worden wel enkel cash afgerekend.
2.2 Met welke vervoerder versturen jullie?
Wij werken samen met GLS.
2.3 Een product bevalt niet, kan ik dit retour sturen?

2.3.1 Binnen een termijn van veertien (14) werkdagen na de aankoop van het product heeft de Koper het recht om aan de overeenkomst te verzaken. De Koper moet de Ark van Pollare vzw binnen voornoemde termijn per e-mail informeren van deze verzaking. De Koper zal binnen zeven (7) dagen nadat hij Ark van Pollare vzw heeft geïnformeerd omtrent deze verzaking het product terugzenden op eigen kosten aan verkoper.

2.3.2 In geval van verzaking aan de Overeenkomst moet de Koper op eigen kosten en op eigen risico het geleverde product terugzenden naar Ark van Pollare vzw, Pollarebaan 115 – 9401 Pollare (België)

2.3.3 De producten moeten worden teruggezonden tezamen met de pakbon en/of betalingsbewijs. Daarnaast mogen de teruggezonden producten niet zijn geopend, gebruikt of beschadigd.

2.3.4 Ark van Pollare vzw zal binnen vijftien (15) dagen na ontvangst van het product, onderzoeken of is voldaan aan de voorwaarden, zoals opgesomd in artikels 2.3.2 & 2.3.3. Indien de teruggezonden producten niet voldoen aan deze voorwaarden, zal de Ark van Pollare vzw de Koper hieromtrent informeren en zal de verkoper de teruggezonden producten niet aanvaarden. De koper kan in een dergelijk geval niet aan de overeenkomst verzaken.

2.3.5 Indien de Koper zijn verzakingsrecht conform de hierboven vermelde bepalingen heeft uitgeoefend, zal de Ark van Pollare vzw de Koper het voor de betrokken producten aangerekende factuurbedrag, indien dit reeds door de koper was voldaan aan de Ark van Pollare vzw, terugbetalen aan de koper. Deze terugbetaling zal gebeuren na het verstrijken van de onderzoekstermijn, genoemd in artikel 2.3.5, doch uiterlijk binnen dertig (30) dagen nadat de koper de Ark van Pollare vzw heeft meegedeeld aan de overeenkomst te verzaken.

2.4 Hoeveel garantie krijg ik?

Op de verzending heeft u een garantie volgens de voorwaarden van GLS, deze vind je hier. Onze pakketten zijn verzekerd voor verlies, beschadiging,..
Op het product zelf kunnen wij uiteraard geen garantie geven.
Bent u om één of andere reden niet tevreden van de verzending, de levering of de staat van het product? –> Info@bloedluis.be en we staan je graag te woord.