Leveringen worden gedaan doorheen heel Europa en wordt uitgevoerd door GLS. Komt uw land niet voor in de lijst van de landen die kunnen bestellen en u woont in Europa? Mail ons dan aub op het mailadres onderaan de pagina.
Vanaf de zending door GLS wordt meegenomen, zijn zij verder verantwoordelijk voor het uitreiken van de pakketjes. GLS communiceert hierover met de cliënt. De pakketten zijn verzekerde verzendingen.

Voor sommige landen wordt ook de dienst aangeboden om onverzekerd te verzenden via Bpost, wat vaak een goedkoper alternatief is.
Vermits u hier akkoord gaat met niet verzekerd versturen, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden van zodra uw bestelling de deur uit is, voor eventueel verlies en/of diefstal tijdens transport.
Wij noteren op iedere verpakking via Bpost ons eigen adres als afzender. Een pakketje dat terug bij ons wordt afgeleverd door Bpost, verzenden wij eenmalig nog een keer.

De verzendkosten worden in het winkelmandje per land gedefinieerd.

Wij ervaren dat 95% van onze verzendingen qua levertijd  binnen de 24u na verzending wordt aangeboden bij de klant door GLS en binnen de 7 dagen via Bpost.

Klik op onderstaande foto om de services en voorwaarden van GLS beter te leren kennen.